SP,EC Misobel's Abigail,DM (SOM n)

Pipsa on rodultaan somali ja väriltään riistanvärinen. Pipsa tuli meille sijoituskissana ja edelliset omistajat ovat Kisompa's kissalasta Kirsi Vuori ja Pasi Vähäkangas. Pipsan omistajuus siirtyi meille 10.6.2008.

Pipsa on syntynyt 27.7.2005 Misobel's kissalassa, kasvattajanaan Minna Rautiainen.

Pipsa oli jo nuorena, ennen ensimmäistäkään omaa pentua, varsinainen emo ja jaksoi hoivata Bellan pennut 16 viikkoisiksi, kun Bellaa koko homma sitten siinä loppuvaiheessa ei oikein enää kiinnostanut. Pipsa ei suostunut aloittamaan edes juoksua, ennen kuin viimeinenkin Bellan pentu oli muuttanut pois syntymäkodistaan. Pipsalla on ollut 2 pentuetta sijoitusaikana, niistä enemmän sijoituspentueet osiossa. Pipsa on edelleen kodin kiistaton kuningatar, joka kyllä ilmoittaa muille kissoille, jos rouvaa ei juuri nyt huvita painia, riekkua tai tehdä jotain muuta lapsellista, arvolle sopimatonta. Sitten kun rouvalle sopii, niin se voi kyllä jaella huomionosoituksia pesujen ja muun läheisyyden muodossa. Myöskin leikkiminen pulpahtelee päivittäin pintaan, mutta vain silloin, kun rouva itse haluaa. Tosin se on yllytettävissä koska vaan esim. cat dancerin kanssa.

Pipsa tykkää käydä näyttelyissä ja onkin valloittanut monet yleisönä olevat katsojat keikistelemällä hoitolaudalla ja puskemalla silittämään päässeitä käsiä.

Kuvia 2005-2006  Kuvia 2007  Odotuskuvia 2007  Odotuskuvia 2008